Boka städning - klicka här

Ryderiet städning i Höör, Eslöv och Hörby

Det lilla städbolaget med lång erfarenhet.

Ryderiet är ett familjeägt städbolag med över 30 års erfarenhet som utgår från Höör mitt i Skåne. Vi utför alla typer av städtjänster och fönsterputsning till både företag och privatpersoner. Vår filosofi är att hålla det småskaligt och familjärt för att ge dig den uppmärksamhet och utförandet som du förtjänar. Vi arbetar i hela länet med fokus på Höör, Hörby och Eslöv.

Vi utmärker oss genom att alltid sätta kunden i fokus, din fritid och dina intressen är viktiga för oss. Låt oss ta hand om städningen!

Välkommen till det nya moderna och flexibla städbolaget

Vi är ett lagom stort städbolag med mycket erfarenhet massor av glädje och utvecklingpotential. Viktigast för oss är att främja branschen vi är verksamma i genom att erbjuda våra anställa en bra arbetsmiljö och möjligheter. Detta tror vi leder till ett bättre utfört arbete, högre servicenivå och nöjdare kunder.

Vi är alternativet för dig som vill ha ett städbolag som är enkla att ha att göra med, som lyssnar på dig och dina behov och som ger det där lilla extra för att skapa en relation som bidrar till ett långvarit partnerskap.

Vi erbjuder kunder i Höör, Hörby och Eslöv alla våra tjänster

Som kund hos Ryderiet erbjuder vi dig en lösning som passar dina behov. Vi går tillsammans över upplägget och skräddarsyr våra sysslor. Allt för att du ska få den service som du förtjänar.

Varför ska du välja Ryderiet som städpartner i Höör, Hörby och Eslöv?

För att det ska bli riktigt bra så måste både du och vi känna att vi är rätt val för varandra. Vi börjar alla båra kontakter med ett möte eller samtal.

För oss är det viktigt att växa men inte för snabbt – Kvalitet går först.

Hjärtligt välkommen till oss
www.ryderiet.se

 

Boka städning snabbt och enkelt

Boka här