Boka städning - klicka här

Om oss

Det lilla städbolaget med lång erfarenhet

Ryderiet – städbolag i Skåne

Ryderiet är ett familjeägt städbolag med över 30 års erfarenhet som utgår från Höör mitt i Skåne.

Vi utför alla typer av städtjänster och fönsterputsning till både företag och privatpersoner. Vår filosofi är att hålla det småskaligt och familjärt för att ge dig den uppmärksamhet och utförandet som du förtjänar. Ryderiet AB innehar F-skatt. Alla våra anställda har genomgått en grundlig städutbildning för att kunna uppfylla alla de krav våra kunder har. Ryderiet finns här för dig så att du kan lägga fokus på annat.

Vanliga frågor och svar

Allmänt

 • Hur lång är uppsägningstiden för företag

  Vi tillämpar 3 månaders uppsägningstid för företag

 • Hur lång är uppsägningstiden för privatperson

  Uppsägningstiden vid månadsstädning är 1 månad

 • Kan jag avboka eller ändra min bokning?

  Kontakta oss på Hej@ryderiet.se eller på 0760-455392 för att ändra eller avboka ditt städuppdrag senast 48 timmar innan för full återbetalning.

 • Får jag samma person vid varje städtillfälle?

  Som kund hos Ryderiet får du städning i ditt hem samma veckodag och vårt mål är att samma person skall komma vid varje tillfälle. Vid semester eller sjukdom ser vi till att du får en kollega som innehar samma kompetens.

 • Vad kostar hemstädning?

  Hur mycket kostar hemstädningen mig?

  Att få hjälp med hemstädningen kan verkligen underlätta vardagen, men vad kostar det egentligen? Vad behöver jag tänka på och hur hittar jag rätt i denna djungel av företag och tjänster?

  Här har vi gett några exempel på vad en hemstädning kan kosta, vad som avgör priset och vad som är viktigt att tänka på i relation till prissättningen. På så vis kan du förhoppningsvis få en bättre bild av vad hjälp med hemstädning skulle innebära för din ekonomi och vardag.

  Vad avgör priset för min hemstädning?

  Grundläggande för priset på en hemstädning är givetvis hur ofta du vill ha städat och i vilken omfattning. Men det finns även en del andra faktorer som kan vara avgörande. Nedan har vi listat det som brukar tas med i beräkningen för vad en hemstädning kostar:

  • Antal kvadratmeter för ytan som ska städas
  • Omfattningen på städningen. Till exempel om du vill att det även ska ingå fönsterputsning, strykning av kläder eller någon annan tjänst som underlättar din vardag i städningen?
  • Hur ofta du vill ha städhjälp. Är det ett engångstillfälle eller vill du ha mer regelbunden hjälp; en gång i veckan, varannan vecka, eller en gång i månaden?
  • Om städmaterial ska ingå i priset eller om du ordnar med det på egen hand.
  • Var du bor. En del städfirmor tar med detta som faktor, där det ofta är billigare ju mer centralt du bor.

  Kom ihåg att hemstädning ger rätt till rut-avdrag. Det innebär att du kan få upp till 50 000 kronor i avdrag på arbetskostnaden per person och år. Det finns just nu ett förslag om en höjning av Rut-avdraget till 75 000 kr från 1 Januari 2021. Detta är ännu inte bekräftat.

  Boka hemstädning

 • Hur ofta behöver man städa kontoret?

  Hur ofta behöver man egentligen städa kontoret? Det enkla svaret är att det varierar från bolag till bolag. Saker som spelar in är bla hur många som vistas på kontoret och hur ventilationen är, finns heltäckningsmattor och tar man kontinueligt emot besökare? Vi städar med miljön och era medarbetare i fokus. Vi vill möta alla företag med flexibilitet och en familijär känsla. Detta för att kunna skräddarsy städningen efter dina behov.

  Kontorsstädning en viktig del för arbetsmiljön

  Vi brukar påtala för alla företag vi träffar hur enormt mycket en trivsam arbetsmiljö betyder. Undersökningar visar att nivån på städningen är en viktig del för trivseln för medarbetarna och för dina besökare. Framförallt så omnämns allmäna ytor, toaletter och kök som extra viktiga att hålla rena och fräscha.

  Så unna er en trevlig miljö, håll kontoret i toppskick och unna dina medarbetare och dig själv en trevlig miljö att vistas i. Skicka din förfrågan till oss på hej@ryderiet.se så återkommer vi med en skräddarsydd lösning för just dig.

  Boka kontorsstädning

Några av alla våra nöjda kunder

Boka städning snabbt och enkelt

Boka här