Boka städning - klicka här

Städning BRF/Trapphus

Ingår alltid med Ryderiet
  • Skräddarsydda städuppdrag
  • Miljövänlig städning
  • Nöjd-kund-garanti
  • Kollektivavtal
  • Försäkring

Städning av BRF/Trapphus
med Ryderiet

Att hålla trapphuset rent och snyggt är viktigt för både hyresgäster och besökare. Ett smutsigt och oorganiserat trapphus kan ge ett dåligt intryck och göra att människor inte känner sig välkomna i byggnaden. Dessutom kan en dålig lukt eller brist på ljus göra trapphuset till en obehaglig plats att vistas i. Därför är det viktigt att hålla trapphuset rent och snyggt. Här är några fördelar med att anställa en professionell städfirma för att utföra städningen i ert trapphus.

Rent och snyggt trapphuset

För att se till att trapphuset alltid är rent och snyggt är det en bra idé att skapa en städplan. Detta kan innebära att man anlitar en professionell städfirma. En städplan kan inkludera att man städar trapphuset varje vecka eller oftare om det behövs. Antal städtillfälle kan skilja beroende på väder och tid på året.

Belysning i trapphus

En av de viktigaste sakerna när det gäller trapphuset är att det finns tillräckligt med belysning. Detta gör att människor känner sig säkra och bekväma när de går upp och ner för trapporna. Se till att alla lampor fungerar och att det finns tillräckligt med ljus på varje våning. Ett bra ljus skapar en trivsam miljö.

Skräp och sopor i trapphus

Skräp och sopor kan göra att trapphuset ser rörigt och oorganiserat ut. Se till att det finns tillräckligt med soptunnor och att hyresgästerna vet var de ska lämna sitt skräp. Om någon har slängt skräp på golvet eller längs trapporna, se till att det tas bort så snart som möjligt.

Rengöring av golven och trapporna

Ett rent och snyggt trapphus bör inkludera regelbunden rengöring av golven och trapporna. Använd en sopmaskin eller dammsugare för att ta bort smuts och damm och torka sedan golvet med en fuktig trasa. Se till att ta bort fläckar och spill så fort som möjligt.

Dörrar, fönster och väggar kan bli smutsiga och dammiga, och det kan påverka trapphusets övergripande utseende. Se till att dörrar och fönster rengörs regelbundet och att eventuella fingeravtryck eller fläckar tas bort.

Rent trapphus = nöjda hyresgäster

Ett rent och snyggt trapphus kan också vara välkomnande och inbjudande för hyresgäster och besökare. Se till att det finns blommor eller växter, kanske några stolar eller en bänk, och kanske en tavla eller någon annan konst på väggarna.