Boka städning - klicka här

Bortforsling

Flyttstädning skåne-ryderiet-städbolag

Ingår alltid med Ryderiet
  • Skräddarsydda städuppdrag
  • Miljövänlig städning
  • Nöjd-kund-garanti
  • Kollektivavtal
  • Försäkring

Bortforsling med Ryderiet

Nöjd kunder tycker till:

  • Ryderiet sköter städningen på vårt kontor i Malmö med bravur. Bra utfört arbete kombineras av nära och riktigt schysst service! Rekommenderas starkt.

    MichaelKurera Omsorg

Vi återvinner skräp, möbler och elekronik åt bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. På Ryderiet hjälper vi dig som privatperson, bostadsrättsförening eller företag att enkelt återvinna ert skräp. Boka uppdraget och luta dig tillbaka medan vi sköter arbetet.

Spar energi & tid

Spara tid och energi på bortforsling av möbler och skräp – anlita en professionell bortforslingstjänst istället! Våra experter bortforsling tar hand om allt från hämtning av möbler till bortforsling av skräp, så att du kan fokusera på annat. Med vår smidiga och stressfria service är det enkelt att ta hand om dina bortforslingsbehov.

Miljövänligt

Vi är inte bara effektiva och pålitliga, vi är också stolta över att vara en miljövänlig aktör. Vi tar ansvar för vår arbete inom bortforsling genom att alltid sortera och återvinna material på ett lämpligt sätt. När du anlitar oss för bortforsling kan du vara säker på att avfallet hanteras på ett hållbart & miljövänligt sätt, vilket är viktigt för både din egen skull och vår planet.

Pris för bortforsling

Pris på förfrågan