Boka städning - klicka här

Trappstädning i Lund

Trappstädning i Lund
28 mars 2023 ryderiet
städning trapphus brf ryderiet skåne

Ryderiet utför trappstädning i Lund. Ditt trapphus är ditt ansikte utåt och vårt arbete är att ge besökaren ett rent och fräscht intryck vid ankomst till din fastighet. Välstädade trappor medverkar dessutom till ökad trivsel för boende och ger ett positivt intryck för besökare. På Ryderiet anpassas städningen efter årstiderna och hur ofta städningen utförs.

Därför behövs regelbunden trappstädning i Lund

Trapporna är den första platsen där besökare eller boende möts, därför är det är viktigt att hålla trapporna rena. Med Ryderiet som ansvarig för trappstädning kan du vara säker på att din fastighet får nödvändig regelbunden trappstädning varje vecka och att alla trappor hålls rena.

Vi städar ert trapphus

Vi har stor erfarenhet av städning och hjälper ofta olika fastighetsägare och hyresgäster i Lund att städa sina trappor. Trappor måste alltid rengöras regelbundet för att undvika att de blir smutsiga, särskilt vid kallt väder. Med regelbunden trappstädning ser du till att trapporna ser bekväma ut. Trapphus med grus blir snabbt urholkade och ser ovälkomna eller förstörda ut, vilket påverkar hemmiljön i bostaden.

Trappan är en viktig del av den totala fastigheten. Rena trappor är viktiga i både hemmet och turisten. Underhållet av dina trappor kommer att förhindra skador, eftersom de kan pågå längre. Ryderiet AB hjälper till med städningen av dina trappor med garanterat gott resultat.

Detta görs vid varje städning:

  • Sopa och fuktmoppa trappor och hiss om det finns
  • Torka av trappräcken
  • Putsa entrédörrar och skyltar
  • Sopa golv i källare och tvättstuga

Läs mer om vad som ingår i städning av BRF/trapphus från Ryderiet.

Rena trappor – en fråga om säkerhet

Det är viktigt att hålla trappan ren och fräsch, eftersom det är en del av huset som använda myckett. Trappan är också en mycket utsatt del av huset, eftersom det är mycket lätt att skada sig på en smutsig trappa. Därför är det viktigt att rengöra trappan ofta och noggrant.

svart trapphus i sten

 

Professionell trappstädning i Lund

En professionell trappstädning i Malmö är ett bra sätt att få trappan och trapphuset att se fräscht ut. Det är också ett bra sätt att förebygga skador på trappan och förhindra att smuts och damm samlas upp.

Trappstädning i Lund för bostadsrättsföreningar

I bostadsrättsföreningar är det ofta gemensamt ansvar för medlemmarna att hålla trapphuset i gott skick. Detta innebär att städa och förvara saker på ett sätt som inte skapar fara eller olägenhet för andra.

Det är viktigt att tänka på att trapphuset är ett gemensamt utrymme som alla i föreningen använder. Därför är det viktigt att alla håller det rent och snyggt. Det är också viktigt att tänka på att det finns människor med olika funktionsnedsättningar i föreningen som kan ha svårt att städa själva. Därför är det viktigt att alla hjälps åt och tänker på att göra det lite lättare för varandra.

Alla bostadsrättsföreningar har olika regler och rutiner för städning och förvaring. Det är viktigt att följa föreningens regler och rutiner för att allt ska fungera så smidigt som möjligt

Anlita oss gärna för trappstädning i er bostadsrättsförening!

Inte bara trappstädning i Lund

Även om vi på Ryderiet utgår från Höör så kan ni anlita oss för våra tjänster inom trappstädning av hög kvalitet i hela Skåne.

Boka städning snabbt och enkelt

Boka här