Boka städning - klicka här

Trappstädning för en härlig miljö i din BRF

Trappstädning för en härlig miljö i din BRF
4 maj 2021 hej@ryderiet.se
städning trapphus brf ryderiet skåne

Trappstädning för en härlig miljö i din BRF är en viktig del för trivsel bland boende

Det finns många anledningar till bra trappstädning. Två av dom är att fastighetsägare och BRF vill att det ska kännas fräscht och välkomnande för såväl de boende som deras gäster i trappuppgången. En annan prioritering är att det inte bör stå saker som räknas som lättantändliga eller brandfarliga i trapphuset. Det är viktigt att se till att inga saker blockerar utvägarna om det uppstår en akut händelse och man behöver utrymma byggnaden.

Det kan låta som många pekpinnar och mycket ansvar, men egentligen är det ganska bra och enkla regler. För att undvika förvaring av barnvagnar och cyklar i entrén bör man se till att det finns ett förråd eller cyckelrum att tillgå för hyresgästerna.

För att hålla det rent rekomenderar vi att ha återkommande trappstädning. Givetvis kan man som fastighetsägare själv sopa, våttorka, torka av ledstänger, putsa fönster med mera. Men det är bättre att frigöra den tiden till andra saker och erbjuda trappstädningen till en  städfirma. Då får du en hög kvalitet på städningen, kan anpassa den efter behov och i slutändan nöjdare hyresgäster.

Hur ofta de utför trappstädning beror lite på säsong och behov. När det är lerigt och snöigt ute kan man behöva ha tätare intervaller till exempel. Städfirman kan också utföra lättare arbete som byte av lampor, gräsklippning och städning av tvättstugan.

Besök gärna www.ryderiet.se för att läsa mer om trappstädning via oss och boka in ett första möte.

Boka städning snabbt och enkelt

Boka här