Boka städning - klicka här

Trappstädning för BRF

Trappstädning för BRF
16 mars 2023 ryderiet
städning trapphus brf ryderiet skåne

Trappstädning för BRF. Hur funkar det och vad ingår? För att en fastighet ska kännas ren och fräsch varje dag måste man ha en bra plan för trappstädning. Trapphuset är det första som en boende eller besökare möter och därför är det viktigt att det hålls i toppskick. Med våra tjänster för trappstädning för BRF så kan du känna dig trygg med att din fastighet får den omsorg som behövs varje vecka. Vi ser till så att både trappor, räcken, avsatser och andra ytor är riktigt fräscha.

Vi på Ryderiet ser till att ert trapphus och era gemensamma utrymmen hålls rena och trivsamma. Ni får regelbunden städhjälp till ett fast pris med försäkring och garanti.

Hur funkar trappstädning för BRF med Ryderiet?

Vi börjar alltid med ett startmöte. Boka ett fysiskt eller digitalt, så hjälper vi er att komma igång. 
Vi går tillsammans igenom era behov och lägger en plan för hur trappstädningen skall utföras och hur ofta.
Vi tillhandahåller allt material och medel som behövs för att utföra städningen på ett korrekt, miljövänligt och bra sätt.

Vad ingår i trappstädning för BRF?

På Ryderiet så lyssnar vi på dig och anpassar trappstädningen efter behov. I grund så ingår alltid borstning av samtliga trappsteg, avtoning av räcken och lister och entrédörr. Vi dammtorkar golv, väggar och räcken. Slutligen så moppar vi golv och trappsteg. Finns där en hiss i fastigheten så inkluderas även den i trappstädning för BRF.

Boka idag

Välkommen att boka trappstädning för BRF redan idag eller maila oss på hej@ryderiet.se . Vi erbjuder ett kostnadsfritt besök där vi inspekterar de ytor som ska städas för att ge dig information om hur ofta de olika delarna bör städas samt ger dig en tydlig offert med information om vad som ingår i tjänsten. Mötet kan såklart även hållas digitalt för den som önskar det.

 

Boka städning snabbt och enkelt

Boka här