Boka städning - klicka här

Städning på kontoret

Städning på kontoret
28 februari 2023 ryderiet

Låt Ryderiet städa på ert kontor!

Att anlita professionell städning på kontoret har visat sig öka trivsel, produktivitet och att minska sjukdagar för dom anställda. Städning på kontoret har blivit en viktig faktor i ditt företags framgång. Med Ryderiet som ansvarig för städningen på kontoret så vet du att du är i goda händer.

Bättre arbetsmiljö med ett rent kontor

Städning på kontoret är en viktig faktor för att skapa en bra arbetsmiljö, och öka produktiviteten bland medarbetarna. Studier visar att ett rent kontor bidrar till god trivsel och minskar risken för allergier. Dessa kan leda till sjukskrivningar och höga kostnader för företaget. Att hålla det rent på arbetsplatsens lokaler och gemensamma utrymmen är därför viktigt för att undvika damm som samlas lätt på möbler, skrivbord och andra ytor. Med andra ord så är kontorsstädning och en trivsam arbetsmiljö väldigt bra för produktiviteten. För att se till att städningen utförs korrekt så rekommenderas det att anställa en städfirma.

Fokusera på att driva ert bolag, inte att städa kontoret

Att städa hela kontoret kan vara en utmaning. Särskilt för företag som inte har tid att avsätta för städning. Därför är det en bra idé att anlita en städfirma som kan ta hand om kontorsstädningen regelbundet. En professionell städfirma har lång erfarenhet av städning och kan anpassa tjänsten efter era önskemål, antal städtillfälle och behov.

För att hålla det rent på kontoret kan man använda enkla medel som att ha flera papperskorgar och tömma dem regelbundet, samt ha en matta vid entrén för att undvika att smutsen sprids på hela kontoret.

Vad ingår vid kontorsstädning?

När det gäller vad som ingår i kontorsstädning, så omfattar det rengöring av diskbänk och bänkskivor, mikrovågsugn, toalett, påfyllning av tvål, desinfektionsmedel och toalettpapper, avtorkning av fria ytor som skrivbord, fönsterbänk, hyllor med mera, samt tömning och rengöring av papperskorgar. Självklart är vi lyhörda och anpassar städningen efter era behov.

Läs mer om städning på ert kontor eller boka städning redan idag eller ta kontakt på hej@ryderiet.se så berättar vi mer.

Boka städning snabbt och enkelt

Boka här