Boka städning - klicka här

Städning Eslöv

Städning Eslöv
27 mars 2023 ryderiet

STÄDNING ESLÖV

Ryderiet är företaget som utför städning Eslöv

Ryderiet är ett städbolag med fokus på miljövänliga städtjänster och är verksamma i Eslöv. Vi är väletablerade i Skåne och levererar professionell och miljövänlig städning utifrån dina behov. Våra uppdragsgivare är både hem och företag. Vi är ett auktoriserat servicebolag, vi innehar F-skatt och självklart ingår det garanti. Dessutom är våra städtjänster Svanen-märkta. Vår städning håller toppkvalitet. Alla våra medarbetare har kollektivavtal och är utbildade i miljövänlig städteknik. Förutom städtjänster såsom löpande städning av hushåll och arbetsplatser, storstädning, flyttstädning och fönsterputsning, erbjuder vi trädgårdstjänster och textiltvätt av sängar, mattor och soffor. Gör som många andra i Eslöv – använd Ryderiet för dina städuppdrag.

Läs mer om våra tjänster här:

HEMSTÄDNING ESLÖV

Vi städar ditt hem i Eslöv effektivt med städutrustning som inte tär på miljön. Minst lika bra som om du skulle göra det själv – eller kanske till och med bättre. Alla våra medarbetare har kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Ni väljer om vi ska städa varje, varannan eller var fjärde vecka.Vi anpassar oss efter dina behov. Här kan du läsa mer om hemstädning och beställa. Dessutom är vår städhjälp Svanenmärkt.

STORSTÄDNING ESLÖV

Är det dags för storstädning men du vill fokusera på andra saker i livet? Vi på Ryderiet hjälper dig. Ett par gånger per år behövs en riktig storstädning som går på djupet. Läs mer om storstädning och beställ här. Även storstädningen är Svanenmärkt och följer Svanens uppställda miljöregler.

FLYTTSTÄDNING ESLÖV

Dags för att flytta? Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar och följer en väl genomarbetad process. Vi garanterar att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Flyttstädningen görs med miljövänliga medel som inte framkallar allergier. Tänk på att de flesta människor flyttar vid månadsskiften. Boka därför in din flyttstäd så långt i förväg som möjligt.

FÖNSTERPUTSNING ESLÖV

Vår fönsterputsning är Svanenmärkt. Det innebär att vi använder kemikalier som är skonsamma för miljön. Vi putsar därför t.ex. inte fönster i minusgrader. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss allt material som behövs för att utföra en bra fönsterputsning. Läs mer om fönsterputs och fyll i bokningsformuläret här.

KONTORSSTÄDNING ESLÖV

Ryderiet hjälper dig och din organisation med städning och arbetsmiljö. En fin och ren arbetsmiljö bidrar till högre trivsel och mindre sjukdagar. Vi kommer gärna ut och förklarar hur vi på Ryderiet arbetar. Skicka din förfrågan till Hej@ryderiet.se

Boka städning snabbt och enkelt

Boka här