Boka städning - klicka här

Städning av dödsbo – Hur fungerar det?

Städning av dödsbo – Hur fungerar det?
6 oktober 2020 hej@ryderiet.se

Hur fungerar det med städning av ett dödsbo? Att städa ut ett dödsbo ett tung arbete fysiskt men framförallt mentalt. Att städa ur en anhörigs bostad på egen hand är för många plågsamt och ett nödvändigt ont. Att anlita ett företag med stor respekt för den avlidna, som sköter allt från tömning till städning, kan göra en stor skillnad i sorgearbetet.

Så fungerar städning av dödsbo

Du kan få hjälp med städning av dödsbo och hela processen genom att anlita ett företag att hjälpa dig. Man kommer då överens om vilka uppgifter som skall inkluderas i uppdraget. Man kan få hjälp hela vägen från tömning till städning. Rut kan ej nyttjas för denna typen av tjänst.

Så väljer du rätt företag för städning av dödsboet

Det är viktigt att hitta ett företag som du litar på och som besitter alla de egenskaper du söker. Städningen av ett dödsbo sker i slutskedet av den praktiska processen och kan vara ett av det svåraste att släppa ifrån sig mitt i sorgen. Med rätt företag för just dig blir det enklare att ta till hjälpen där du slipper ta itu med sådant som du inte vill ta hand om själv.

Kontakta oss på hej@ryderiet.se eller besök oss på www.ryderiet.se för mer info

Boka städning snabbt och enkelt

Boka här