Boka städning - klicka här

Städfulness

Städfulness
28 maj 2021 hej@ryderiet.se

Att skapa tid för det som är viktigt, på riktigt.Enligt en av våra fina kunder är tisdagens städning en förutsättning för henne och familjen för att få tid för annat. Det fick mig att fundera lite på vad vår städning egentligen innebär för familjen som bor i huset. Läs mer om städfulness.

Att skapa tid för det som är viktigt, på riktigt.

Enligt en av våra fina kunder är tisdagens städning en förutsättning för henne och familjen för att få tid för annat. Det fick mig att fundera lite på vad vår städning egentligen innebär för familjen som bor i huset. Vi kallar det städfulness. Jag ställde frågan och fick följande svar:

Förr var det ofta så att helgerna gick åt för att städa. Det sabbade de där helgerna som vi sett fram emot, utflykter med ryggsäck, kaffe och kanelbullar. I stället blev hela familjen engagerad i att städa, i och för sig mysigt att göra något tillsammans men så mycket skönare att kunna ha friheten att välja vilken typ av dag man vill ha. En tur till skogen, lek vid havet eller helt enkelt bara att umgås och ha det mysigt hemma. 

Städning ger inre lugn och harmoni

Du trivs bättre i ditt hem när det är ordning och reda och rent i alla hörn. Hon tycker att regelbunden städning skapar ett inre lugn och harmoni. Hon vet att det finns dem som säger att de inte påverkas av hur det ser ut hemma, men det gäller inte för henne. Ett rent hem är Städfulness!

Hur funkar det för dig? Kan du koppla av i ditt hem när det är stökigt och smutsigt? Vi på Ryderiet är gärna med och bidrar till ditt välmående. Boka din städning här

Boka städning snabbt och enkelt

Boka här