Boka städning - klicka här

Hur ofta behöver man städa kontoret?

Hur ofta behöver man städa kontoret?
27 augusti 2020 hej@ryderiet.se

Hur ofta behöver du städa kontoret? Det enkla svaret är att det varierar från bolag till bolag. Saker som spelar in är bla hur många som vistas på kontoret och hur ventilationen är, finns heltäckningsmattor, vilken tid på året är det och tar man kontinuerligt emot besökare. Vi städar med miljön och era medarbetare i fokus. Ett välstädat kontor skapar en bättre arbetsmiljö, ökar trivsel och ser till att sjukdagarna blir färre. 

Kontorsstädning en viktig del för arbetsmiljön. Hur ofta behöver du städa kontoret?

Hur ofta behöver du städa kontoret? Vi brukar påtala för alla företag vi träffar hur enormt mycket en trivsam arbetsmiljö betyder för dina medarbetare. Undersökningar visar att nivån på städningen är en viktig del för trivseln för medarbetarna och för dina besökare. Du vill ju ge ett bra intryck. Framförallt så omnämns allmäna ytor, toaletter och kök som extra viktiga att hålla rena och fräscha. Vi rekommenderar alltid minst ett städtillfälle i veckan.

Så unna er en trevlig miljö, håll kontoret i toppskick och se dina medarbetare och dig själv njuta av en trevlig miljö att vistas i. Ta kontakt med oss. Skicka din förfrågan till oss på hej@ryderiet.se så återkommer vi med en skräddarsydd lösning för just dig.

www.ryderiet.se

 

Boka städning snabbt och enkelt

Boka här