Boka städning - klicka här

Skapa tid, minska stress, be om hjälp med städningen

Skapa tid, minska stress, be om hjälp med städningen
15 oktober 2020 hej@ryderiet.se

Finns det något lyxigare än att ha någon annan som kommer hem till dig och städar. Att komma hem en fredag, hitta hemmet skinande rent och väldoftande. Du är redo att börja helgen!

Idag när kraven på oss har blivit högre och förväntningarna på oss själva ska man bara inte tala om. Man ska vara arbetskraft, förälder, partner och så oändligt mycket mera. Alla drar i oss från olika håll och tiden verkar inte alls att räcka till. Men tack och lov så har vi i dessa tider möjlighet att få hjälp med städning och andra hushållstjänster.

Vilka tjänster tillhandahåller städfirmor i ditt hem

Det mesta när det kommer till att hålla rent. Allt ingår inte med självklarhet men mycket kan läggas till mot en extra kostnad som man kommer överens om. Men det vanliga som att damma och dammsuga. Torka av bänkytor, tömma papperskorgar. Städa kyl, frys och ugn. Förslagsvis så går du igenom vad du önskar för tjänster med städfirman. Några exempel är att putsa fönster och få hjälp med disken. Visst låter det underbart. Så mycket tid som kan sparas på att låta någon annan göra jobbet. Tid att göra det som man värdesätter högst. Tid som man kan tillbringa med familj och vänner.

 

Vill du veta mer eller boka städning?
Besök oss gärna på www.ryderiet.se eller ta kontakt direkt på hej@ryderiet.se

Boka städning snabbt och enkelt

Boka här