Boka städning - klicka här

Möt Ivan – Ryderiets medgrundare och VD

Möt Ivan – Ryderiets medgrundare och VD
5 april 2023 ryderiet

Ryderiets VD och medgrundare heter Ivan Boberg Jovanovic. Ivan har arbetat med driva verksamheten sedan uppstart våren 2020. Lär känna Ivan på djupet och få en inblick i hans senast lästa bok, om han är en morgonmänniska och hur man håller en hög kvalitet på städning och utvecklar en konservativ bransch.

Vilken bok läste du senast?

Min senast lästa bok är från Anders Hansen och heter Fördel ADHD.

Du har tre platser i bilen under en roadtrip. Död eller levande, vem tar du med dig?

Vi behöver en bra chaufför, en underhållare och en kartläsare. Den som sitter bakom ratten är Lewis Hamilton, läser kartan gör Marco Polo och för underhållningen står Jonathan Unge.

Vad var ditt drömyrke när du var liten?

Jag ville precis bli fotbollsproffs, väldigt standard känns det som. Favoritlagen är Malmö FF och Milan så det var där jag skulle spela.

Vem skulle spelat huvudrollen i en film om ditt liv?

Jason Statham eller Danny de vito. Jag måste ju välja någon utan hår på huvudet för realismens skull.

Vad är det bästa med lokalvård som yrke?

Du är med och påverkar miljön för människor och kan bidra till en skön känsla vid hemkomst eller när du kommer in till kontoret. Lokalvården har fått ett uppsving och är idag en viktig del för ett företags arbetsmiljö och trivsel.

Är du en morgonmänniska eller nattuggla?

Jag är något mitt emellan egentligen och kan inte riktigt definiera mig. Vill gärna vara uppe sen men klarar det inte samtidigt som jag inte är den som går upp 05, postar på sociala medier hur bra liv jag lever och sedan går och tränar.

Vad var ditt första jobb?

Mitt första jobb var egentligen att hjälpa mamma med städningen. Ska vi räkna arbete som jag ordna själv och framförallt fick betalt för så var det som telefonförsäljare. Ett roligt och utmanande jobb där man fick lära sig att hantera olika personer och många nej tack.

Med vilka tre ord hade dina kollegor beskrivit dig med?

Organiserad, tjatig och glad kanske?!

Vad är det mest spännande med din roll på Ryderiet?

Jag tycker om variationen i mitt arbete. Vi är en liten organisation vilket gör att jag får många olika arbetsuppgifter och att dagarna ser olika ut. Jag tror att det finns mycket potential för utveckling inom sektorn för att göra det bättre för båda beställare och den som utför arbetet. Det är sådant som gör mitt jobb spännande!

Behöver du hjälp med städning? Boka enkel eller ta kontakt på hej@ryderiet.se

 

Boka städning snabbt och enkelt

Boka här